Ljusdesign Helsinborg

God kväll bloggen!

Idag tänkte jag berätta lite om det som komma skall. Det är nämligen så att jag och en vän har samlat ihop lite nära och kära till vårt galleri med konst. Faktum är att jag inte alls är någon konstmänniska utan snarare är den som kommer med idéer och sedan är det min vän som genomför idéerna till verklighet. Vi är lite som Batman och Robin, där jag helt uppenbart är Robin och min vän är Batman. Nog om det.

Jag var idag i kontakt med Ad lumen som levererar ljusdesign i Helsingborg med omnejd. Efter några minuter i telefon med dem så åkte jag för att hämta lite ljusdesign för att ge vårat galleri ett lyft. Och vilket lyft det blev, helt plötsligt såg våra tavlor ut som de vore tagna ur ett konstmuseum. Att ett litet galleri i Helsingborg med hjälp av ljusdesign kunde se så professionellt ut var utanför min fantasi. Så nu har vi faktiskt gjort detta till en öppen visning av våran konst och hoppas på att ljusdesignen och våra verk ger våra besökare samma upplevelse.

Trots att jag inte är showens stjärna så är jag oerhört taggad på detta och hoppas på succé, min vän är mer återhållsam men tror nog att han innerst inne är väldigt förväntansfull också. Nu sitter jag här i min lägenhet och funderar på om inte lite ljusdesign kan lyfta även en lägenhet i Helsingborg till en ny nivå. Jag kan varmt rekommendera er att prova på detta med ljusdesign hos Ad lumen om ni någon gång ska ha ett evenemang, det gör faktiskt en väldigt stor skillnad.

Givetvis kommer det också ett inlägg efter vår visning, men ni får hålla ut till dess bloggen!