Däckbyte hos en däckverkstad snart

Hej på er alla läsare!

Jag sitter hemma i min lägenhet och gör inte alls mycket annat än att jag försöker kurera mig från en förkylning. Det finns inte så mycket att göra i Örnsköldsvik och än mindre att göra när man är sjuk, men jag har kommit på lite saker som jag kan hitta på. Just nu sitter jag och kollar lite väder prognoser och funderar när det skulle kunna passa att genomföra ett däckbyte, sommardäcken ska ju på snart och det är väl på tiden kan jag tycka. Det ser väldigt lovande ut de närmaste veckorna just över Östersund och om prognosen håller sig så kan det vara läge att svänga in till en däckverkstad redan i slutet av nästa vecka. Förr bytte jag alltid däcken själv, men då hade jag också tillgång till verktygen för att kunna utföra ett däckbyte. Nu är jag lite mer bekväm av mig och brukar använda mig av en däckverkstad så fort det kommer till däckbyte. Det går betydligt fortare och så slipper jag göra någonting själv. Vi har faktiskt gott om verkstäder uppe i Örnsköldsvik och jag tror att jag har provat på de flesta, men nu håller jag mig till Nordquist Drifting Team istället. Det ligger bara någon kilometer ifrån där jag bor och det är ett härligt gäng som arbetar där. Den stora frågan är vad jag ska göra nu, jag har som sagt lite saker som ska göras men det är inget som jag är speciellt sugen på att ta tag i. Det lockar betydligt mer att bara ligga kvar i sängen med datorn i knät än att gå upp och ta tag i lite disk eller sortera mina köksluckor. Kanske att en kopp kaffe kan ge mig lite energi, men då måste jag ändå upp ur sängen. Vi får se hur det blir helt enkelt. Ta hand om er!