Spa och massage nära Ystad

Hej på er!

Idag är det lite gråmulet och tråkigt väder här i Ystad men jag är på gott humör ändå, för den här helgen har jag något härligt att se fram emot. Jag och en kompis har bokat oss på spa och massage på ett ställe häri närheten, nämligen i Tomelilla. Det ska bli så skönt, jag minns inte när jag var på spa senast men det är verkligen något jag älskar.

Vi ska unna oss det här denna helgen, både för att det känns som att vi båda behöver det men också för att ge oss själva en lyxig kompishelg. Det är så lätt att vardagen bara rullar på och så avsätter man allt mindre tid för sina vänner. Men nu ska vi äntligen åka iväg och umgås bara hon och jag, utan våra familjer, hundar och katter. Inga måsten och ingen matlagning, bara avkoppling, njutning och välgörande massage. Vi har båda små barn och jobbar ganska mycket så det är inte alltid lätt att hitta tid för att umgås bara hon och jag, men den här helgen bokade vi för ett par månader sen för att det verkligen skulle bli av och för att ha något att se fram emot.

Vi ska stanna över en natt så att vi också kan njuta av frukost i lugn och ro och varsin massage innan vi åker hem efter lunch. På kvällen ska vi gå på spa och äta gott på restaurangen. Jag tror att vi kommer hem med ny energi och återställd balans. Sen hur länge det håller sig vet man inte, men det är så himla viktigt och värdefullt ändå. Att bara ligga i en varm pool med bubblor och kanske till och med dricka lite bubbel, jag ska njuta av varje sekund. Vi två har också varit vänner i många år så vi kan både prata om allt och även vara bekväm med att ha det tyst ett tag.

Det är så skönt med vänner som man liksom plockar upp tråden där man var sist oavsett hur lång tid det gått. Men samtidigt vill ingen av oss heller ta vänskapen och varandra för givet, så därför är den kommande helgens spa och massage verkligen guld värt både för vår relation och för vår hälsa. Dubbel vinst! Ha nu en underbar dag och ta tillvara på dagen. Kram