Reklamfilm i vardagen

Reklamfilmer i Jönköping

Hallå där bloggen! Dagen går mot sitt slut och idag har jag varit på besök hos en gammal god vän till mig i Jönköping. Jag anlände i Jönköping tidigt imorse och jag hade blivit ombedd av min vän att gå till ett cafe för att vi skulle ta en frukost. Vad jag inte visste var att vi skulle bli filmade samtidigt som vi hade vår frukost. Så där satt jag med en fralla, en färskpressad apelsinjuice och massa kameraverktyg runt mig.

Det visade sig att jag och min vän skulle vara med i en reklamfilm så det vara bara att le och lyssna på personen som skapar reklamfilmer på sin vardag. När jag satt där så var den första tanken, ska jag bli känd nu? Är det här bara den första av många reklamfilmer som jag kommer vara med i? Tveksamt kanske men det var en rolig upplevelse och Philip Lidbeck Leierer var verkligen duktig bakom kameran. Vilken grej att göra reklamfilmer i Jönköping.

Dagen fortsatte och vi gick hem till min vän för att prata gamla minnen, tänk vad tiden går fort… Sedan gick vi ner på stan för att ta en lunch och bara promenera runt i butiker, jag fick verkligen ett possitivt intryck på Jönköping. Under lunchen så skämtade jag lite och frågade varför vi inte blev filmade då, hade vi fått våra 15 sekunder i rampljuset kanske? Det var nog så men jag är nöjd över den korta tiden som det blev. Det är inte alla som har varit med i en reklamfilm.

Nu ska jag ta och njuta av kväller och hoppas att ni gör detsamma. Trevlig kväll på er mina följare, imorgon är det en ny dag med nytt blogginlägg.