Ett hotell i Hylte

God morgon och välkommen till ett nytt inlägg här på min blogg. Idag tänkte jag passa på att prata med er om ett hotell i Hylte. Hotellet jag kommer prata om heter Torups Gästgivaregård och jag var där i med min pojkvän när vi firade fem år tillsammans.

Att jag och min pojkvän firade fem år tillsammans för några veckor sedan är bara sjukt, tiden har gått så fort. Det har fått mig att tänka på ett annat sätt, jag vill helt enkelt bli bättre på att ta vara på tiden jag har och njuta av varje tillfälle. Eftersom vi ändå har spenderat så lång tid tillsammans ville vi hitta på något speciellt. Tillslut kom vi fram till att vi ville åka till ett nytt ställe och övernatta på något mysigt hotell eller vandrarhem så att vi kunde utforska naturen, något som vi båda älskar att göra. När vi sökte runt hittade vi ett hotell i Hylte som verkade väldigt mysigt, dessutom verkade det som att det fanns mycket fin natur att utforska. Det slutade med att vi spenderade vår femårsdag med en övernattning hos dem, vilket blev en fullkomlig succé. Det var precis lika mysigt som vi hade tänkt oss, det var kvalitetstid på riktigt. Det var faktiskt en av de bästa upplevelserna vi har haft tillsammans under våra fem år som ett par. Anledningen till att jag skriver det här inlägget är dels för att berätta för er om vår femårsdag men även för att jag så gärna vill berätta för er om detta hotell i Hylte. Att vi fick så mysiga dagar gör att jag varmt kan rekommendera er om Torups Gästgivaregård och deras underbara boende. Vill ni ha en mysig och trevlig övernattning i Hylte är det dit ni ska vända er.